Kemaskini Terakhir: Khamis,13 Ogos 2020
A- A A+

logo

nextgen

 
mygov2
mindef
atm
army
navy
msc

DSC 8457DSC 8462DSC 8472DSC 8478DSC 8498DSC 8502

GONG KEDAK, 3 Jul 19 – Pangkalan Udara Gong Kedak telah mengadakan Majlis Pemakaian Pangkat kepada anggota LLP yang dirasmikan oleh Komander Pangkalan, Kol Shaiful Azuar bin Ariffin TUDM di Foyer Markas Pangkalan..

Di majlis ini menyaksiakan F/Sjn Raja Ismail bin Raja Aris dan F/Sjn Mohd Zahari bin Hussin telah dinaikkan ke pangkat Pemangku Pegawai Waran Dua. Manakala Sjn U Mohd Razif bin Abd Razak, Sjn U Mohd Shahrizal Fitri bin Abdul Samat, Sjn U Mohd Khairuddin bin Omar, Sjn U Muhammad Hamzani bin Hamzah, Sjn U Mohd Fadhli bin Mahmud dan Sjn U Mohd Ridzuan bin Jusoh dinaikkan ke pangkat Pemangku F/Sjn.

Setereusnya, Kpl U Muhammad Al-Hafiz bin Zakaria, Kpl U Abdul Rahim bin Ramli, Kpl U Mohd Hariz bin Che Kamaruddin, Kpl U Mohd Najib bin Rasol, Kpl U Muhamad Fitiri bin Sazali dan Kpl U Mohamad Al-Ain bin Mohd Nawi dinaikkan ke pangkat Pemangku Sarjan Udara.

Majlis ini turut disaksikan oleh Pegawai Eksekutif, pegawai-pegawai dan anggota tadbir pangkalan. Tahniah diucapkan kepada anggota yang dinaikkan pangkat