MAJLIS BACAAN YASSIN DAN PENYAMPAIAN SUMBANGAN KEPADA ANGGOTA MPBU

2 2 3 2 4

 

SUBANG, 5 Mac 21 – Markas Pemerintahan Bantuan Udara (MPBU) telah mengadakan Majlis Bacaan Yassin dan Tahlil yang dipimpin oleh PW Agama Markas, PW II Mohd Rizaluddin bagi mengetuai bacaan tahlil dan Yassin serta menyampaikan tazkirah yang diadakan di Bilik Mesyuarat 1, MPBU.

Majlis ini turut dihadiri oleh Panglima Bantuan Udara, Lt Jen Dato’ Muhamad Norazlan bin Aris TUDM, pegawai serta anggota di bawah pentadbiran Markas Pemerintahan Bantuan Udara.

Diakhir majlis turut diadakan penyampaian sumbangan dari MPBU kepada anggota dan staf yang bertugas di MPBU. Antara yang menerima sumbangan adalah Kpl U Hazzelan bin Kamaruddin di atas pemergian ibu beliau; LU I Muhammad Sharizat bin Sahri, di atas pemergian bapa beliau; LU I Faizul Adib bin Jaafar atas kejadian kebakaran rumah yang didiami oleh keluarga beliau. Turut menerima sumbangan adalah Puan Nur Amira binti Rahmat isteri kepada Kpl U Zulhelmi bin Ismail yang terlibat dalam kemalangan jalan raya. Semoga sumbangan ini dapat meringankan beban anggota.