MAJLIS PEMAKAIAN PANGKAT PEGAWAI DAN LLP SERTA PENYERAHAN SUMBANGAN AIDILFITRI

BAZ 9184 BAZ 9191 BAZ 9201
BAZ 9209 BAZ 9228 BAZ 9241

 

GONG KEDAK, 27 Apr 22 – Komander Pangkalan Gong Kedak, Kol Ahmad Edros bin Ahmad Osman TUDM telah menyempurnakan Majlis Pemakaian Pangkat kepada Pegawai dan anggota LLP yang diadakan di Dewan Serbaguna Pangkalan. Turut hadir ke majlis ialah Lt Kol Mazlizan bin Shaikh Osman TUDM, Pegawai Eksekutif Pangkalan, Eksekutif Pangkalan serta pegawai dan anggota LLP.

Dalam majlis ini menyaksikan Lt Nur Suhaili binti Ahmad Jamili telah dinaikkan pangkat ke Kapten dan Kpl U Mohd Syafik bin Mohd Salleh dinaikkan pangkat ke Pemangku Sjn Udara.

BAZ 9251 BAZ 9258 BAZ 9261

 

Tahniah diucapkan kepada pegawai dan anggota yang dinaikkan pangkat semoga dengan kenaikan pangkat akan memberi semangat kepada anggota untuk terus meningkatkan prestasi kerja serta berusaha lebih gigih dalam melaksanakan tugas yang diamanahkan.

Majlis diteruskan lagi dengan upacara penyerahan Sumbangan Aidilfitri daripada Tabung Kebajikan TUDM kepada 10 penerima sumbangan yang disempurnakan oleh Komander Pangkalan. Semoga dengan sumbangan yang diterima dapat meringankan beban dan membantu penerima di dalam persediaan menyambut Aidilfitri tidak lama lagi.