MAJLIS SERAH TERIMA TUGAS KOMANDAN LATIHAN PENGURUSAN RUANG ANGKASA

1 2 3
4 5

 

KUANTAN, 29 Dis 2020 – Majlis Serah Terima Tugas Komandan Latihan Pengurusan Ruang Angkasa, (INSPRA) telah berlangsung di antara Kol Ben Khedda Adnan bin Mohd Yussuf TUDM dengan Lt Kol Wan Mohamad Azhar bin Wan Mamat TUDM.Majlis yang diadakan di Dewan Sri Angkasa, Pangkalan Udara Kuantan ini telah disaksikan oleh Panglima Pendidikan dan Latihan Udara, Mej Jen Mohd Shahada bin Ismail TUDM.

Sementara itu, Panglima Pendidikan dan Latihan Udara buat julung kalinya telah mengadakan Lawatan Kerja ke INSPRA sambil diiringi oleh Komander Pangkalan, Brig Jen Mohd Fadzil bin Mohd Diah TUDM. Dalam rangka lawatan ini beliau telah dibawa melawat ke Sekolah Kawalan Trafik Udara, Sekolah Kawalan Pertahanan Udara, Sekolah Bomba dan Menyelamat, Sekolah Komunikasi dan lawatan ke Blok Bujang INSPRA.

Seluruh warga INSPRA merakamkan ucapan terima kasih di atas jasa bakti Kol Ben Khedda Adnan bin Mohd Yussuf TUDM sepanjang memegang jawatan sebagai Komandan INSPRA dan ucapan tahniah kepada Lt Kol Wan Mohamad Azhar bin Wan Mamat TUDM di atas pelantikan sebagai Komandan INSPRA yang baharu.