MAJLIS SERAH TERIMA TUGAS PEGAWAI KANAN DI MARKAS PEMERINTAHAN BANTUAN UDARA

1 2
3 4

 

SUBANG, 31 Disember 2020 - Markas Pemerintahan Bantuan Udara (MPBU) telah mengadakan Majlis Serah Terima Tugas yang melibatkan perjawatan PS 1 Kewangan dan Belanjawan, PS 1 Pembelian dan PS 2 Tadbir. Majlis yang diadakan di Auditorium MPBU telah disaksikan oleh Ketua Staf MPBU, Brig Jen Mohamad Shuairi bin Abdullah TUDM serta turut dihadiri oleh pegawai-pegawai MPBU.

Serah terima tugas PS 1 Kewangan dan Belanjawan adalah di antara Lt Kol Jasmi bin Che Ismail TUDM dan Mej Rohaya binti Abu Zarin TUDM manakala serah terima tugas PS 1 Pembelian di antara Lt Kol Noor Azlan bin Mohd Noor TUDM dan Lt Kol Muhammad Hood bin Elias TUDM. Seterusnya, majlis diteruskan dengan serah terima tugas PS 2 Tadbir di antara Mej Zakeman bin Abdul Ghani TUDM dan Lt Kol Maizatul Akmar binti Taharin TUDM.

Lt Kol Jasmi bin Che Ismail TUDM dan Lt Kol Noor Azlan bin Mohd Noor TUDM akan melanjutkan pelajaran, manakala Mej Zakeman bin Abdul Ghani TUDM akan bertukar keluar ke Akademi Tentera Udara Ipoh. Seluruh warga MPBU merakamkan ucapan terima kasih di atas sumbangan yang telah dicurahkan sepanjang berkhidmat di MPBU serta tahniah diucapkan kepada Lt Kol Muhammad Hood bin Elias TUDM, Lt Kol Maizatul Akmar binti Taharin TUDM dan Mej Rohaya binti Abu Zarin TUDM di atas pertukaran ke atas jawatan yang baharu.