MAJLIS SERAH TERIMA TUGAS KETUA CAWANGAN TADBIR PANGKALAN UDARA GONG KEDAK

DSC 9292 DSC 9308
DSC 9325 DSC 9365

 

GONG KEDAK, 25 Nov 21- Majlis Serah Terima Tugas Ketua Cawangan Tadbir telah sempurna dilaksanakan di Markas Pangkalan, Pangkalan Udara Gong Kedak.

Upacara Majlis Serah Terima Tugas di antara Lt Kol Zulkifli bin Shafie TUDM dengan Mej Juhaini binti Jaafar TUDM telah disaksikan oleh Komander Pangkalan, Kol Wan Azwan Azwari bin Wan Ali TUDM. Turut Hadir sama menyaksikan majlis adalah semua Pegawai Eksekutif dan anggota Cawangan Tadbir.

Seluruh warga Pangkalan Udara Gong Kedak amnya dan warga Cawangan Tadbir khasnya mengucapkan terima kasih kepada Lt Kol Zulkifli bin Shafie TUDM di atas jasa bakti dan sumbangan beliau sepanjang memegang jawatan Ketua Cawangan Tadbir serta Pemangku Pegawai Laksana Pangkalan di Pangkalan Udara Gong Kedak hampir 2 Tahun. Beliau akan bertukar keluar ke Markas Tentera Udara -Tadbir (Perkhidmatan) mulai 13 Dis 2021 membuat tugas sebagai PS 1 Pengurusan.

Tahniah juga kepada Mej Juhaini binti Jaafar TUDM yang diamanahkan menggalas tanggungjawab jawatan sebagai Ketua Cawangan Tadbir yang baru. Semoga terus berjaya dan cemerlang di dalam melaksanakan tugas yang dipertanggungjawabkan.