MAJLIS BERBUKA PUASA PANGKALAN UDARA KUANTAN

1 2 3
4 5 6

 

KUANTAN, 18 Apr 22 - Tanggal 16 Ramadan 1443H, Panglima Pendidikan dan Latihan Udara, Lt Jen Dato' Mohd Shahada bin Ismail TUDM mewakili Timbalan Panglima Tentera Udara dan isteri, Datin Dr Halina binti Haron selaku Ahli Jemaah BAKAT Udara telah hadir ke Majlis Berbuka Puasa Pangkalan Udara Kuantan yang diadakan di Dewan Seri Angkasa, PU Kuantan. Turut hadir di majlis ini ialah Panglima Angkatan Bersama, Lt Jen Dato' Indera Hj Yazid bin Hj Arshad TUDM dan isteri, Datin Indera Hjh Nazriah binti Hj Mahmood.

Ketibaan Panglima Pendidikan dan Latihan Udara bersama delegasi telah disambut oleh Komander Pangkalan, Brig Jen Ahmad Khusairi bin Ahmad Fadli TUDM serta pegawai eksekutif Pangkalan.

7 8 9
10 11 12

 

Panglima Pendidikan dan Latihan Udara (PPLU) dan isteri berbuka puasa bersama warga pangkalan seterusnya solat Maghrib berjemaah, makan malam, solat Isyak dan solat sunat Tarawih yang berakhir dengan jamuan moreh.

Di majlis ini, PPLU turut menyempurnakan penyampaian sumbangan daripada tabung Kelab Sukan, Sosial dan Kebajikan ATM (KSSKA) kepada anggota pangkalan yang mengidap sakit kronik. Majlis turut menyantuni balu warga TUDM dengan penyerahan sumbangan daripada BAKAT Udara oleh Datin Dr Halina binti Haron selaku Ahli Jemaah BAKAT Udara. Semoga dengan pemberian sumbangan ini dapat membantu bagi meringankan beban dalam kehidupan harian dan sebagai tanda keprihatinan TUDM kepada warganya.

13 14 15
16 17 18