PENGHORMATAN TERAKHIR BUAT ALLAHYARHAM MEJ ERWIN KHUSAIRIE BIN ABDUL GHANI TUDM

1 2 3

 

KUALA LUMPUR, 10 Feb 21 – Panglima Tentera Udara, Jen Tan Sri Ackbal bin Hj Abdul Samad TUDM telah turut sama hadir menunaikan solat jenazah buat Allahyarham Mej Erwin Khusairie bin Abdul Ghani TUDM di Masjid Khalid Al-Walid, Kuala Lumpur. Allahyarham yang berkhidmat di MTU-Materiel (Perolehan) telah menghembuskan nafas terakhir pada 12.40 tengah malam tadi. Solat jenazah telah diimamkan oleh Pengarah Agama MTU, Kol Hj Mat Sukri bin Hj Yunus.

Panglima Tentera Udara turut menzahirkan ucapan takziah kepada ibu Allahyarham serta menyampaikan sumbangan khairat kematian dan menyerahkan Bendera TUDM sebagai lambang kemegahan dan tanda penghormatan TUDM di atas segala jasa dan khidmat bakti yang telah dicurahkan oleh Allahyarham sepanjang berkhidmat di dalam perkhidmatan TUDM khususnya dan ATM amnya.

Jenazah Allayarham Mej Erwin Khusairie bin Abdul Ghani TUDM telah selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Raudhatul Sakinah, Taman Samudra, Kuala Lumpur kira-kira jam 1.00 tengah hari tadi. Semoga roh Allahyarham dicucuri rahmat oleh Allah SWT dan ditempatkan bersama hambaNya yang beriman. Al- Fatihah.