MESYUARAT AGUNG TAHUNAN WISMA BINTARA INSMAT TUDM KINRARA

 DSC0027  DSC0039  DSC0054
 DSC0058  DSC0074  DSC0077

 

KINRARA, 23 Mei 22 – Bertempat di Auditorium INSMAT telah berlangsung satu Mesyuarat Agung Tahunan Wisma Bintara INSMAT TUDM Kinrara dan Majlis Serah Terima tugas CMC Wisma Bintara. PW U I Mohd Johan bin Ahmad secara rasminya telah menyerahkan tugas CMC Wisma Bintara kepada PW U I Norhisham bin Mohammad sambil disaksikan oleh Pegawai Memerintah INSMAT TUDM Kinrara, Lt Kol Noor Azlan bin Mohamad Noor TUDM. Turut mengiringi YBhg Pegawai Memerintah pada majlis tersebut Kapt Mohd Shafik bin Zainal Abidin TUDM, Pegawai Penjaga Wisma Bintara.

Pada mesyuarat tersebut, Pegawai Memerintah INSMAT telah membubarkan Ahli Jawatankuasa Wisma Bintara INSMAT bagi tahun 2020/2021. Pegawai Memerintah serta PMC Wisma Bintara mengucapkan jutaan terima kasih kepada Mantan CMC Wisma Bintara dan barisan AJK yang lepas kerana telah banyak menabur bakti kepada Wisma Bintara INSMAT TUDM Kinrara.

Turut berlangsung pada majlis tersebut ialah penyampaian cenderamata yang disampaikan oleh PMC Wisma Bintara kepada Ahli Wisma Bintara yang akan menjalani latihan peralihan pada Julai 2022 seramai 13 orang.