MAJLIS PENYAMPAIAN PIALA PUSINGAN HIGH ACHIEVER OF THE YEAR 2020 DAN SERAH TERIMA TUGAS PEGAWAI MEMERINTAH INSPEN 1

DSC 0006 resize DSC 0037 resize DSC 0052 resize
DSC 0060 resize DSC 0089 resize DSC 0091 resize

 

ALOR SETAR, 22 Dis 20 - Majlis Serah Terima Tugas Pegawai Memerintah INSPEN 1 dan Penyampaian piala pusingan Highest Flying Hours Achiever of The Year telah diadakan di Perkarangan INSPEN 1.

Majlis Perbarisan Pegawai Memerintah INSPEN 1 pada pagi ini telah menyaksikan, upacara penyampaian piala kepada pemenang piala pusingan Highest Flying Hours Achiever of The Year kepada Mej Zulhilmie bin Zainuddin TUDM dan Mej Teh Horng Chien TUDM masing-masing ditempat pertama dan kedua dengan pungutan jam penerbangan sebanyak 310.4 jam dan 302.3 jam. Penyampaian piala pusingan tersebut telah disempurnakan oleh Lt Kol Mohd Faizal bin Md Jani TUDM, Pegawai Memerintah INSPEN 1. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang.

Dalam pada itu, turut diadakan upacara menandatangani dan penyerahan dokumen serah menyerah serta ambil alih tugas Pegawai Memerintah INSPEN 1 di antara Lt Kol Mohd Faizal bin Md Jani TUDM dan Mej Mohd Sa'ari bin Che Rosli TUDM yang telah disaksikan oleh YBhg Brig Jen Masro bin Kaliwon TUDM, Komandan Kolej Tentera Udara.