MAJLIS SERAH TERIMA TUGAS KETUA CAWANGAN TADBIR PANGKALAN UDARA SUBANG

WhatsApp Image 2022 03 24 at 152021 WhatsApp Image 2022 03 24 at 152408 WhatsApp Image 2022 03 24 at 152329

 

SUBANG, 24 Mac 22 – Perbarisan Serah Terima Tugas Ketua Cawangan Tadbir Pangkalan Udara Subang yang diketuai oleh Kapt Nabadri Bin Norani TUDM manakala telah diadakan di Padang Kawad Markas Pangkalan Pegawai Waran Perbarisan, PW U II Mohd Zakaria Bin Talib telah diadakan di Padang Kawad Markas.

Serah Terima Tugas Ketua Cawangan Tadbir ini telah berlangsung diantara Lt Kol Amrul Bin Yacob TUDM bersama Mej Mizi Bin Hussin TUDM sambil disaksikan oleh Komander Pangkalan, Brig Jen Omar bin Haji Dawami TUDM.

Dalam ucapan mantan KCT, Lt Kol Amrul bin Yacob TUDM menasihati semua anggota di Cawangan Tadbir PU Subang berkhidmat dengan ikhlas dan berintegriti. Beliau juga mengingatkan semua pihak bekerjasama supaya sesuatu perkara atau masalah dapat diselesaikan dengan mudah dan berkesan. Keikhlasan dalam menjalankan tanggungjawab perlu dititikberatkan dan mejadi keutamaan.

Pangkalan Udara Subang mengucapkan jutaan terima kasih kepada mantan Ketua Cawangan Tadbir dan mengucapkan selamat berjaya di tempat tugas yang baharu. Pihak pangkalan juga menyambut kedatangan Ketua Cawangan Tadbir yang baharu.