MAJLIS PENYERAHAN KALENDAR TAJAAN PERWIRA NIAGA MALAYSIA (PERNAMA) 2021

1 2 3

 

KUALA LUMPUR, 22 Disember 2020 – Panglima Angkatan Tentera, Jeneral Tan Sri Dato’ Sri Hj Affendi bin Buang TUDM bersama Pengerusi PERNAMA, Jeneral Tan Sri Dato’ Sri (Dr.) Abdul Aziz bin Haji Zainal (B) telah menyempurnakan Majlis Penyerahan Kalendar Tajaan Perwira Niaga Malaysia (PERNAMA) 2021 bertempat di Wisma Perwira ATM, hari ini.

Penghasilan kalendar ini merupakan simbolik kepada hubungan erat yang terjalin di antara PERNAMA dan ATM. Pengisian kalendar bagi tahun 2021 ini adalah berkaitan dengan penglibatan ATM sebagai barisan hadapan negara sewaktu serangan pandemik COVID-19 di tahun 2020.

Panglima Tentera Udara, Jeneral Tan Sri Ackbal bin Hj Abdul Samad TUDM telah menerima kalendar PERNAMA 2021 bagi pihak TUDM yang diserahkan oleh pihak penaja.

Turut berlangsung adalah upacara penyerahan sumbangan berjumlah RM150,000.00 dari pihak PERNAMA kepada Tabung Kebajikan Angkatan Tentera (TKAT).

Pelanggan ATM dan orang ramai yang berminat boleh mendapatkan kalendar ini dari rangkaian kedai PERNAMA seluruh Malaysia dengan harga RM3.00 sekeping mulai hujung minggu ini.