MAJLIS PENYERAHAN BUNGKUSAN BEG RAYA DAN SAMBUTAN AIDILFITRI KEPADA PETUGAS DI PANGKALAN UDARA GONG KEDAK

1 2 3
4 5 6

 

GONG KEDAK, 2 Mei 22 – Komander Pangkalan Udara Gong Kedak, Kol Ahmad Edros bin Ahmad Osman TUDM telah menyempurnakan Majlis Penyerahan Bungkusan Beg Raya kepada semua pegawai dan anggota yang bertugas pada Hari Raya Aidilfitri pertama. Majlis penyerahan telah dilakukan selepas Solat Sunat Aidilfitri bertempat di Dewan KOMATRA, Pangkalan Udara Gong Kedak.

Seramai 176 pegawai dan anggota yang bertugas di setiap Skuadron/Cawangan yang bertugas di seluruh pangkalan pada 01 Syawal 1443H telah menerima bungkusan beg raya pada tahun ini.

7 8 9
10 11 12

 

Sebelum penyerahan dilaksanakan, Komander Pangkalan telah menunaikan kewajipan Solat Sunat Aidilfitri di Masjid Ar-Raudhah PUGK dan Jamuan Ringkas Hari Raya di Dewan KOMATRA bersama anggota bertugas dan keluarga serta pemberian duit raya dari Komander Pangkalan kepada anak-anak anggota yang hadir pada majlis tersebut.

Semoga dengan penyerahan sumbangan tersebut dapat meningkatkan moral anggota yang bertugas menjaga keamanan negara dan keselamatan pangkalan pada hari yang mulia ini.