PERBARISAN DAN MAJLIS SERAH TERIMA TUGAS KOMANDER PANGKALAN UDARA GONG KEDAK

1 2 3
4 5 6
7 8 9

 

GONG KEDAK, 14 Mac 22 – Perbarisan Serah Terima Tugas Komander Pangkalan telah diadakan di Padang Kawad Pangkalan Udara Gong Kedak yang terdiri daripada 11 Pegawai dan 109 anggota LLP. Perbarisan ini telah diketuai oleh Mej Nurul Firdaus bin Abd Rahman TUDM, Ajutan Perbarisan Kapt Muhammad Farhan bin Ismail TUDM dan Pegawai Waran Perbarisan PW U II Wan Fhairiz bin Wan Fauzal. Perbarisan ini turut dihadiri oleh semua Eksekutif Pangkalan, pegawai-pegawai serta warga Pangkalan Udara Gong Kedak.

Upacara Majlis Serah Terima Tugas telah berlangsung di antara Brig Jen Mohd Sani bin Omar TUDM dengan Kol Ahmad Edros bin Ahmad Osman TUDM telah disaksikan oleh Panglima Wilayah Udara 1, Mej Jen Dato’ Zahani bin Zainal Abidin TUDM.

Seluruh warga Pangkalan Udara Gong Kedak mengucapkan terima kasih kepada Brig Jen Mohd Sani bin Omar TUDM di atas jasa bakti dan sumbangan beliau sepanjang memegang jawatan Komander Pangkalan di Pangkalan Udara Gong Kedak mulai 3 Jan hingga 7 Mac 22. Beliau telah bertukar keluar ke Markas Tentera Udara sebagai Timbalan AKS P&P mulai 8 Mac 22 setelah dinaikkan ke pangkat Brig Jen TUDM.

Tahniah dan Selamat Datang diucapkan kepada Kol Ahmad Edros bin Ahmad Osman TUDM ke Pangkalan Udara Gong Kedak. Semoga beliau terus berjaya dan cemerlang di dalam melaksanakan tugas yang telah diamanahkan.