LAWATAN KERJA MRS NEETA CHAUDHARI, ISTERI AIR CHIEF MARSHAL VR CHAUDHARI CHIEF OF THE AIR STAFF INDIAN AIR FORCE KE AMAL SHOPPE BAKAT UDARA

1 3 2
4 5 8
6 9 7

 

SUBANG, 4 Jul 23 - Puan Sri Datin Sri Bibi Nasratjahan binti Gulab Khan, Pengerusi Jemaah Badan Kebajikan Keluarga Angkatan Tentera (BAKAT) Udara telah menyambut dan mengiringi Mrs Neeta Chaudhari, isteri Air Chief Marshal VR Chaudhari, Chief of the Air Staff Indian Air Force (IAF), yang mengikut suaminya dalam rangka Lawatan Kerja Rasmi ke Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) pada hari ini di Amal Shoppe, BAKAT Udara di Pangkalan Udara Subang.

Turut menyambut ketibaan Mrs Neeta Chaudhari dan delegasi ialah ahli Jemaah BAKAT Udara dan ahli BAKAT Udara. Mrs Neeta Chaudhari seterusnya menandatangani buku pelawat dan telah dipersembahkan dengan taklimat ringkas tentang Amal Shoppe BAKAT Udara serta melihat hasil kerja ahli-ahli BAKAT Udara yang dipamerkan dan juga untuk jualan. Mrs Neeta Chaudhari dan delegasi turut mencuba membuat hasil kraftangan.

Di akhir lawatan, turut diadakan pertukaran cenderahati dan mengabadikan foto kenangan lawatan Mrs Neeta Chaudhari ke Amal Shoppe BAKAT Udara.